Gravatar
Eaglan Kurek
11/04/2022 08:44:45

Arms & Ammo is live!

Welkom op de allereerste site waar je de prijzen van munitie kan delen (en meer!)

Image Description

De premisse

Het was gisteren niet eenvoudig om te weten waar je de beste prijzen van munitie vindt voor je geliefkoosde vuurwapen en waar je het kan aanschaffen. Prijzen van munitie staan maar op een beperkt aantal sites van wapenhandelaars en vaak betreft het slechts onvolledige informatie. Dat verandert vandaag!

Arms & Ammo is om die reden opgericht; het eenvoudig maken om prijzen van munitie op te zoeken. Voor de duidelijkheid; op de site kan je geen munitie aankopen, enkel vinden waar je ze kan kopen.

Starten maar!

Vandaag kan je al starten met prijzen van centraalvuur (centrefire) en randvuur (rimfire) munitie op te zoeken. Je kan handige filters configureren (bv. op kaliber & merk), zodat je gemakkelijker het overzicht behoudt. Shells voor shotguns kun je helaas nog niet terugvinden, maar we maken er werk van. 

Allereerst ga je wel een account moeten aanmaken. Nog eenvoudiger is inloggen via Facebook, zodat je het registratieproces grotendeels overslaat en in het vervolg met één klik kunt inloggen. Zeer veilig en je hoeft niet nog een gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden. Simpel toch?

Jij kan helpen!

Jawel, iedereen kan zijn aankopen van munitie toevoegen op de site. Daarmee help je andere schutters en jagers die ook op zoek zijn naar munitie. Er staat al redelijk wat munitie op, maar zeker niet alles. Hoe meer er op staat, hoe beter - en jij kan daar dus aan bijdragen. Een aankoop toevoegen gebeurt trouwens volledig anoniem. Een aankoop doorgeven is trouwens heel gemakkelijk. Als je op de munitielijst staat, klik je bovenaan op 'Aankoop toevoegen' en geef je de gegevens in van jouw aankoop. Jouw medeschutters bedanken jou!

Wil je ook meehelpen met andere zaken, zoals artikels en reviews schrijven, webdesign, programmeren, laat dat zeker weten!

En dit is nog maar het begin

Wat staat er zoal nog op de planning?

  • Artikelen en reviews
  • Kennisgeving verkoop tweedehands materiaal
  • Eigen profiel waar je je favoriete munitie kunt aangeven (zodat je alle prijsupdates binnenkrijgt)
  • Prijshistoriek (vandaag zie je enkel de laatste, huidige prijs) van munitie
  • Prijzen van shotshells & componenten (kogels, hulzen, primers, kruit)

En nog veel, veel meer, maar we zullen hiermee alvast beginnen.

Alvast hartelijk welkom!

 

About the author
Gravatar

Eaglan has a passion for sport shooting, especially for the more dynamic disciplines and long-range shooting. As the founder of Arms & Ammo he aims to make shooting a more pleasant sport.