Blog

Header image

Arms & Ammo is live!

Het was gisteren niet eenvoudig om te weten waar je de beste prijzen van munitie vindt voor je geliefkoosde vuurwapen en waar je het kan aanschaffen. Prijzen van munitie staan maar op een beperkt aantal sites van wapenhandelaars en vaak betreft het slechts onvolledige informatie. Dat verandert vandaag!

Arms & Ammo is om die reden opgericht; het eenvoudig maken om prijzen van munitie op te zoeken. Voor de duidelijkheid; op de site kan je geen munitie aankopen, enkel vinden waar je ze kan kopen.

read more

Header image

The day after

Sinds de lancering van gisteren hebben er zich al meer dan 60 schutters geregistreerd. Ik denk dus dat we al kunnen spreken van een klein succesje! Maar het wordt pas een écht succes als elke schutter (in België) meedoet! Help je mee om de site te verspreiden? Gebruik de handige deel icoontjes onderaan dit artikel. Bedankt!

En omdat statistiekjes altijd leuk zijn, vind je hieronder een paar:

read more

Header image

Downtime

Je hebt het misschien gemerkt dat de website af en toe niet bereikbaar was de laatste week. Dit komt doordat we het achterliggende platform een upgrade hebben gegeven naar (ASP.Net Core 3 voor de geeks). Daarnaast hebben we links en recht kleine aanpassingen gedaan:

read more

Header image

Schietstanden en schietclubs!

Als je goed hebt opgelet heb je sinds kort gezien dat je alle schietstanden in België kunt raadplegen op Arms & Ammo.

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om schietclubs toe te voegen en te raadplegen. "Maar je vindt toch veel lijstjes van schietclubs?", zou je zeggen, "welke meerwaarde biedt Arms & Ammo dan?". Awel..

read more